Kick Off Business Club

Kom jij ook naar de kick off van de Business Club?

6 juli
20.00u-21.30u
Planet Awesome, Nijmegen

Onze Community groeit

Het gaat goed met de plannen van Basketball Community Gelderland! Een groot aantal bedrijven hebben zich inmiddels gecommitteerd en worden zakelijk partner in ons basketballnetwerk. Met veel verschillende bedrijven lopen gesprekken en we zijn positief gestemd over de uitkomst daarvan.

Deelname Dutch Basketball League

Dit betekent dat de kans op deelname aan de Dutch Basketball League (de Mannen Eredivisie) steeds groter wordt. We zijn dichtbij de realisatie van het budget dat nodig is om ons in te kunnen schrijven voor het seizoen 2020 – 2021. Daarmee komt een langgekoesterde droom uit: topbasketball bij de mannen terug in Gelderland

Meer dan basketball

Onze ambities zijn groter dan Eredivisie basketball. We willen in onze regio een bloeiende community creëren waar breedte- en topsport, gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfsleven met elkaar worden verbonden. Samen met alle basketballverenigingen in Gelderland werken aan een sportklimaat waar iedereen, jong en oud, op z’n eigen niveau plezier kan maken en werkt aan het realiseren van sportieve en maatschappelijke ambities. Wij branden van ambitie en kijken er zeernaar uit om onze plannen in de komende jaren vorm te gaan geven.

Special Guest

Als speciale gast zal Geert Hammink (één van onze ambassadeurs, woonachtig in de regio en oud NBA-speler) ons prachtige verhalen vertellen over de avonturen die hij heeft beleefd tijdens zijn carrière als internationaal topbasketballer.

Ben jij erbij?

Met veel plezier nodigen we jullie uit voor de kick off van de business club. Een eerste kennismaking met jullie als ondernemers, waarbij we iedereen graag bijpraten over onze plannen. Neem vooral introducés mee, het is een mooie avond om ons gezamenlijke netwerk te vergroten.

Meld je aan via info@bcgelderland.nl.
Graag horen wij uiterlijk 1 juli a.s. of jij erbij bent

Tot ziens op 6 juli bij PLANET AWESOME!
Energieweg 102, 6541 CZ Nijmegen