WeDoCare medical partner

Basketball Community Gelderland en specialistisch zorg- en sportcentrum WeDoCare slaan handen ineen, op het gebied van topsport en maatschappelijk vlak. De twee sluiten een partnership voor de drie jaar.

WeDoCare wordt medical partner van Basketball Community Gelderland en verzorgt de medische begeleiding van de heren en dames Eredivisie in de regio. Daarnaast worden ze partner van het scholenprogramma, waarbij kinderen worden gemotiveerd om meer te bewegen.

Roy en Massai Wismans, eigenaren van WeDoCare, vertellen enthousiast over de samenwerking: ‘’Het verhaal van Basketball Community Gelderland heeft veel raakvlakken met onze ambities. Met name het creëren van maatschappelijke impact, een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl van jeugd, dat is waar wij ons ook voor inzetten. Daarnaast gaat ons hartje sneller kloppen van de topsport ambities. Wij hebben bij WeDoCare alle expertise in huis om de sporters optimaal te begeleiden. Van fysiotherapie, coaching, tot voeding en verzorging, alles onder één dak. We zijn reeds verbonden aan de dames Eredivisie in de regio, Lekdetec.nl, en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe spelers.’’

‘’Met WeDoCare hebben we een partner gevonden met een brede kijk op gezondheidszorg. Op die manier kunnen we onze sporters de juiste medische begeleiding en verzorging bieden die nodig is om op dit niveau te presteren. Tegelijkertijd hebben we een partner met wie we op maatschappelijk vlak kunnen ondernemen. Het scholenprogramma is daar een voorbeeld van, maar ook zal WeDoCare verbonden worden aan de businessclub, waarbij zij hun kennis delen over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer.’’ aldus Sjang van de Wiel, Basketball Community Gelderland.

____________________

WeDoCare is een specialistisch zorg- en sportcentrum. Een expertise die kan voorzien in een groot aantal medische en sport behoeften. Fysiotherapie, echografie, spier & pees, coaching, voeding, sport en kinderen. Een gecombineerde aanpak zorgt namelijk altijd voor het beste resultaat. De vakspecialisten van WeDoCare zijn werkzaam op locaties in Gendt, Nijmegen en Elst.

Voor meer informatie over WeDoCare, ga naar www.wedocare.nl