Try outs U22 Dutch Talent League in Gelderland

Selectietrainingen U22 Dutch Talent League op 23 en 30 augustus

Op zondag 23 augustus en zondag 30 augustus vinden er selectietrainingen plaats voor de Dutch Talent League selectie van TBG Dragons, de jeugdopleiding van Basketball Community Gelderland. Basketballers uit de U22 categorie worden uitgenodigd zich aan te melden om kans te maken op een plek in de selectie. Beide trainingen zullen plaatsvinden van 10:00 tot 12:00 in sporthal de Horstacker in Nijmegen en staan onder leiding van coaches Vincent van Sliedregt (U22) en Matthew Otten (DBL).

Unieke kansen door samenwerking Basketball Community

Door samenwerking met het DBL team van Basketball Community Gelderland en met het promotiedivisie team Dreamfields Dolphins liggen er bij TBG Dragons unieke kansen voor talentvolle basketballers om door te groeien naar het hoogste niveau.

Dus pak nu je kans en stuur een mailtje naar tc@tbgdragons.nl, met je naam, leeftijd, huidige team en telefoonnummer. Dan zal de coach zo snel mogelijk contact met je opnemen om je uit te nodigen!

Ook in de U16 en U18 teams van TBG Dragons zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Ben je tussen de 14 en 17 jaar oud en wil je kans maken op een plek in de selectie? Stuur ons dan ook een mailtje. Dan wordt je uitgenodigd om jezelf te bewijzen op een reguliere training.