Word crewmember van het DBL team

Wanted! Crewmembers voor de thuiswedstrijden van het DBL team

Het eredivisieteam van Basketball Community Gelderland komt aankomend seizoen in actie in de Schaapskooi in Bemmel. We kunnen niet wachten! De spelers & coaches zullen elke week alles geven op de basketball vloer. Maar juist achter de schermen zijn er heel veel mensen die deze mooie community tot een succes maken. Scouts, tafelaars, opbouwers, en heel veel anderen zorgen er voor dat er topsport in Gelderland mogelijk is.

Join our team!

Voor de thuiswedstrijden zijn we op zoek naar verschillende crewmembers. Wil jij deel uit maken van onze community, onderdeel zijn van een enthousiast team en elke wedstrijd topbasketball van dichtbij meemaken?

Bekijk onderstaande vacatures. Zit er iets voor jou bij? Stuur een mailtje naar onze Wedstrijd & Crew Coördinator Steven Teunissen: steven@bcgelderland.nl

LET OP: binnenkort komen ook alle vacatures online voor ons Marketing, Communicatie & Events team. Houd onze socials in de gaten!

Scout

Ben jij scherp in het bijhouden van statistieken en wil je zo een bijdrage leveren aan de prestaties van het DBL team? Dan ben jij de scout die we zoeken! (FIBA licentie is een pre)

Video man/vrouw livestream

Elke thuiswedstrijd streamen wij de wedstrijd van het DBL team via ons livestream kanaal. Als jij deze topwedstrijden wilt filmen, laat het ons weten! Ervaring met livestream is een pre, maar zeker niet noodzakelijk.

Commentator Livestream

Wil jij verslag doen van de wedstrijd voor alle kijkers thuis? Meld je dan aan als onze Livestream Commentator. Is verslaggeving helemaal jouw ding? Dan kan je ook korte game interviews met spelers en staf na afloop van de wedstrijd afnemen!

Speaker

Als speaker krijg je een plek achter de wedstrijdtafel. Je doet live verslag tijdens de wedstrijd en ben je verantwoordelijk voor de teamintroductie. Word jij de ‘voice’ van onze thuiswedstrijden?

Wedstrijdtafel

Wil jij de topwedstrijden van heel dichtbij meemaken? En heb je ervaring met activiteiten achter de wedstrijdtafel zoals de 24 sec. klok en de bediening van het scorebord? Meld je dan aan als crewmember van de wedstrijdtafel!

Crewmember

Wil je meehelpen bij de organisatie van de DBL thuiswedstrijden? We kunnen altijd extra handjes gebruiken voor de opbouw en aankleding voor de wedstrijden en events in de Schaapskooi.

Ticketing & Kassa

We zoeken enthousiaste mannen en vrouwen die de wedstrijdbezoekers bij de ticketbalie ontvangen en verantwoordelijk zijn voor verkoop tickets & seizoenkaarten.

Wij zoeken jou!

Deel jij onze ambitie?

Ben jij ook een sportliefhebber en deel je dezelfde droom en passie? Dan ben jij van harte welkom om ons team te versterken. 

Join our team!

Voor enthousiastelingen is altijd een plek. 

Teamwork

Spelers, trainers, coaches, vrijwilligers, scheidsrechters, sponsoren, partners en fans. Samen zijn wij de basketball community in Gelderland.

Fun Factor

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet. Bij alle activiteiten die wij organiseren spelen fun & entertainment een belangrijke rol.

Find Your Talent

Ontwikkel jezelf als speler, trainer, scout, tafelaar of scheidsrechter. Samen ontdekken we jouw talent. The sky is the limit. 

Passie

Passie is waar alles voor ons begint. De enorme passie voor sport. Maar ook voor de maatschappelijke bijdrage die we kunnen leveren.