Austin Luke versterkt het DBL team van Basketball Community Gelderland

De Amerikaanse Austin Luke komt aankomend seizoen uit voor het DBL team van Basketball Community Gelderland. De 25 jarige point guard heeft gespeeld voor Belmont University (NCAA) waar hij in zijn laatste jaar gemiddeld 9,4 punten scoorde en 7,5 assist uitdeelde. Na zijn collegeperiode maakt Austin de overstap naar Europa, waar hij onder andere speelde voor Kirchheim (Duitsland-Pro A) en Mililla (Spanje, LEB Gold).

Coach Matthew Otten over de aanwinst: “Austin is een point guard van niveau en precies de playmaker die we zoeken. Zijn beslissingsvermogen is uitstekend en hij past perfect bij de stijl van basketbal dat we willen spelen.”

———————

Austin Luke reinforces DBL team Basketball Community Gelderland

American Austin Luke will play for the DBL team of Basketball Community Gelderland next season. The 24-year-old point guard has played for Belmont University (NAAC1) where he averaged 9.4 points and 7.5 assist during his senior year. After college, Austin moved to Europe, where he played for Kirchheim (Germany-Pro A) and Mililla (Spain, LEB Gold).

Coach Matthew Otten about Austin: “He is a high level point guard and precisely the playmaker we are looking for. His decision making ability stands out amongst the competition. He is the perfect fit for the style of basketball we want to play.’’