Jett Speelman nieuwe speler eredivisieteam Basketball Community Gelderland

De Amerikaanse Jett Speelman versterkt aankomend seizoen het DBL team van Basketball Community Gelderland. Voor de 26 jarige power forward wordt dit het derde jaar in Europa. Hij speelde de afgelopen twee seizoenen bij Selfoss (IJsland) en Amicale (Luxemburg). In Luxemburg scoorde hij gemiddeld 20,6 punten en pakte 6,5 rebound per wedstrijd.

Coach Matthew Otten over Speelman: “Jett is zeer constante en hardwerkende speler die zeker tot z’n recht gaat komen in de DBL. Met zijn werklust en positieve houding past hij helemaal bij onze organisatie.’’

Jett Speelman new DBL player Basketball Community Gelderland

American Jett Speelman will play for the DBL team of Basketball Community Gelderland next season. This will be the third year in Europe for the 26-year-old power forward. He has played with Selfoss (Iceland) and Amicale (Luxembourg) for the past two seasons. In Luxembourg he averaged 20.6 points and 6.5 rebounds per game.

Coach Matthew Otten about Speelman: “Jett is a very constant and hard-working player that will do well in the DBL. His work ethic and attitude is what we look for in our organization.’’