Kom jij ons team versterken?

We are looking for new teammembers!

Yoast United komt in januari weer in actie in de Schaapskooi en we kunnen niet wachten! De spelers & coaches zullen elke week alles geven op de basketballvloer. Maar juist achter de schermen zijn er heel veel mensen die deze mooie community tot een succes maken. Samen zorgen we ervoor dat er topsport in Gelderland mogelijk is en inspireren we anderen om te gaan bewegen.

Join our team!

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar verschillende teammembers. Wil jij deel uit maken van onze community, onderdeel zijn van een enthousiast team en elke week topbasketball van dichtbij meemaken?

Bekijk onderstaande functies. Zit er iets voor jou bij? Stuur een mailtje naar info@bcgelderland.nl

Community Manager

Ben jij een aanpakker en wil jij het Gelderse basketball laten groeien? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken. Als Community Manager zet jij je in voor maatschappelijke activiteiten en breedtesport in onze community. Je fungeert als contactpersoon voor basketballverenigingen en scholen. Je bent een verbinder die mensen, clubs en scholen kan inspireren en activeren. Jouw missie: bijdragen aan een bloeiende community in Oost Nederland, waarbij topsport, breedtesport, ondernemen en onderwijs hand in hand gaan en elkaar versterken.

Manager Businessclub

Als Manager van de businessclub ben jij onderdeel van ons commerciële team. Je bent het aanspreekpunt voor al onze partners en sponsoren. Van clinics, zakelijke events tot VIP kaarten, jij zorgt samen met het commerciële en marketing team dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Manager Marketing & Communicatie

Als Marketing en Communicatie Manager stuur je het gehele creatieve team aan. Je bent de spil in het web en hebt de nodige ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Je werkt nauw samen met het commerciële team en de eventmanager.

Teammember Marketing & Communicatie

Als marketing & communicatie medewerker houd je je bezig met diverse werkzaamheden. Van eventondersteuning, nieuwsbrieven, merchandise, promotie activiteiten, je vindt het leuk om verschillende dingen aan te pakken!

Social Media & Content Creators

Ben jij de creatieveling die onze social media kanalen gaat beheren? We zoeken enthousiaste content creators die handig zijn met tekst, video en fotografie. Jij mag gave concepten bedenken en uitvoeren!

Tekstschrijver/Redactie/Copywriter

Interviews, persberichten, wedstrijdverslagen, uitnodigingen, jij vindt het heerlijk om te schrijven. Word jij onderdeel van ons creatieve team?

Leave a Reply