Meedoen!

Samen het verschil maken.

Wij zoeken partners in het bedrijfsleven en het onderwijs om te ondernemen en verbinden. Samen letterlijk en figuurlijk topsport bedrijven zodat we er allebei beter van worden.

Ondernemers met passie.

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste partners die ons met denk- en daadkracht willen helpen om deze droom te gaan realiseren:

  • Ambassadeurschap: actief en enthousiast openstellen van netwerken
  • Kennis op gebied van organisatie, topsport en business netwerken
  • Operationele en commerciële support
  • Financiële middelen

Aan de slag?

Klaar voor een sportieve en inspirerende samenwerking?

 

Business member

Sluit je aan bij het zakelijke platform voor regio Arnhem-Nijmegen.

Partner

Stap in als founding partner van de basketball community.

Star Partner

Inspireer en activeer de community samen met ons.

Premium Partner

Word naamgever van het team & de grootste talenten in de regio.

Talentontwikkeling

Talenten met een topsportmentaliteit staan te popelen om zich op maatschappelijk vlak verder te ontwikkelen. Gaat de volgende topsporter bij jou aan de slag?

Kennispartner

Onze kennis over gezondheid, vitaliteit & bewegen, teambuilding en leiderschap, kun jij inzetten voor jouw organisatie of klanten. 

Zakelijk platform

Op zoek naar een zakelijk platform waarbij het bedrijfsleven elkaar ontmoet en waar directe exposuremogelijkheden zijn? Sluit je aan bij ons netwerk!

Elkaar versterken. Hoe we dat doen?

Wij geloven in langdurige partnerships. Partnerships die veel meer betekenen dan een financiële bijdrage. We kunnen elkaar op verschillende manieren versterken. Wat wij te bieden hebben? Naast een avond genieten van sport op het hoogste niveau, fungeren wij als kennispartner, beschikken wij over talenten met een topsportmentaliteit en bieden we jou een zakelijk platform  Op deze manier brengen we sport en het bedrijfsleven op een unieke wijze bij elkaar.