Marketing, Communicatie en Events vacatures

We Want You! Crewmembers voor ons Marketing, Communicatie en Events team gezocht.

Het eredivisieteam van Basketball Community Gelderland komt aankomend seizoen in actie in de Schaapskooi in Bemmel. We kunnen niet wachten! De spelers & coaches zullen elke week alles geven op de basketball vloer. Maar juist achter de schermen zijn er heel veel mensen die deze mooie community tot een succes maken. Samen zorgen we ervoor dat er topsport in Gelderland mogelijk is.

Join our creative team!

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar verschillende crewmembers voor ons marketing, communicatie en events team. Wil jij deel uit maken van onze community, onderdeel zijn van een enthousiast team en elke wedstrijd topbasketball van dichtbij meemaken?

Bekijk onderstaande vacatures. Zit er iets voor jou bij? Stuur een mailtje naar info@bcgelderland.nl

Manager Marketing & Communicatie

Wat een toffe functie! Als Marketing en Communicatie Manager stuur je het gehele creatieve team aan. Je bent de spil in het web en hebt de nodige ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Je werkt nauw samen met het commerciële team en de eventmanager.

Social media & content creators

Ben jij de creatieveling die onze social media kanalen gaat beheren? We zoeken enthousiaste content creators die handig zijn met tekst, video en fotografie. Jij mag gave concepten bedenken en uitvoeren!

Teammember Marketing & Communicatie

Als marketing & communicatie medewerker houd je je bezig met diverse werkzaamheden. Van eventondersteuning, nieuwsbrieven, merchandise, promotie activiteiten, je vindt het leuk om verschillende dingen aan te pakken!

Tekstschrijver/Redactie/Copywriter

Interviews, persberichten, wedstrijdverslagen, uitnodigingen, jij vindt het heerlijk om te schrijven. Word jij onderdeel van ons creatieve team?

Pers & Media

Contact met pers & media is helemaal jouw ding. Jij zorgt ervoor dat het team en de organisatie voldoende media aandacht krijgt en onderhoud relaties met de pers.

Eventmanager

Als eventmanager ben je verantwoordelijk voor de organisatie van allerlei gave activiteiten en events. Van scholenprogramma’s, business events tot wedstrijden. Je bent ondernemend en georganiseerd. Ervaring in de sport is een pre, maar niet noodzakelijk.

Teammember events

Als teammember events ondersteun je bij allerlei gave activiteiten en events. Van scholenprogramma’s, business events tot wedstrijden. Je bent ondernemend en georganiseerd. Ervaring in de sport is een pre, maar niet noodzakelijk.