Shane Hammink naar Spirou Basket Charleroi

Shane Hammink vertrekt bij Yoast United. De 26-jarige Hammink heeft een contract getekend bij het Belgische Spirou Basket Charleroi, uitkomend in de Euromillions Basketball League.

Shane is tijdens de voorbereiding van het seizoen aangesloten bij de selectie van Yoast United, maar de ambitie om zijn carrière bij een buitenlandse club te vervolgen, was bekend. Er ontstond een win-win situatie waarin Shane kon trainen en spelen en tegelijkertijd het team kon helpen. Nu de competitie in Nederland stilligt vanwege de maatregelen rondom Covid-19 en Shane de kans krijgt om zijn carrière te vervolgen bij een buitenlandse club, komt zijn Gelderse avontuur tot een einde.

De fans hebben vanwege het stilliggen van de competitie helaas niet lang van de Gelderse guard kunnen genieten. Shane kwam twee wedstrijden in actie voor Yoast United, waarin hij een gemiddelde noteerde van 17,5 ppg, 10.5 rpg en 7,5 apg. Shane vertrekt deze week naar België om aan te sluiten bij zijn nieuwe team. Yoast United wenst hem veel succes dit seizoen.

Leave a Reply